ساخت اسکلت فلزی ساختمان : مسائل اجرایی در ساخت اسکلت های فلزی ( اسکلت فولادی ) – قسمت 1
اسکلت فلزی ( اسکلت فولادی ) مجموعه ای است از نیم رخ های فولادی ، ورق و نیم رخ های ورقی که باید به کمک اتصالات و وسایل اتصال مناسب نظز جوش ، پیچ و و پرچ به یکدیگر متصل می شوند . عملیات اجرایی ساختمان در کارهای فولادی ترتیب عملیات اجرائی در کارگ های…
ساخت اسکلت فلزی : استانداردهای جوش و اتصالات جوشی برای ساخت اسکلت فلزی
جوشکاری ساختمانی مناسب برای اسکلت فلزی چیست ؟ معرفی جوشکاری ساختمانی برای ساخت اسکلت فلزی ؟ جوشکاری ساختمانی اسکلت فلزی چگونه است ؟ جوش قوس الکتریکی برای ساختن اسکلت فلزی چگونه است ؟ جوش قوس الکتریکی ، یکی از روش های جوشکاری است که کاربرد وسیعی در جوشکاری ساختمانی دارد . در این روش اتصال…
ساخت اسکلت فلزی : مشخصات مکانیکی فولاد برای ساخت اسکلت فلزی کدام است ؟
ساخت اسکلت فلزی در ساخت اسکلت فلزی باید از چه فولادی استفاده شود ؟ استفاده از فولاد در اسکلت فلزی به صرفه تر است یا اسکلت بتونی ؟ قیمت اسکلت فلزی چقدر است ؟ قیمت فولاد چقدر است ؟ تا سال 1960 تنها نوع مورد استفاده از فولاد در امر ساختمان سازی ، فولاد کربن…
ساخت اسکلت فلزی پارس دژ – اسکلت فلزی پارس دژ – steel structure
https://steelparsdezh.ir/wp-content/uploads/2021/05/WhatsApp-Ptt-2021-05-28-at-09.16.50-online-audio-converter.com_.mp3 ساخت اسکلت فلزی چگونه است ؟ اسکلت فلزی چیست ؟ اسکلت فلزی چیست ؟ مزایای اسکلت فلزی نسبت به روش های دیگری ساختمان سازی چگونه است ؟ معایت اسکلت فلزی چیست ؟ برای تقویت اسکلت فلزی باید چه کارهایی انجام شود ؟ اسکلت فلزی چیست ؟ نصب و راه اندازی سازه های فلزی (…

ساخت سولههای جدید با ubm , kspan
ساخت سولههای جدید با ubm , kspan امروزه با توسعه یافتن علم و تکنولوژی دیگر روشهای سنتی و قدیمی پاسخگوی نیازهای کنونی نمیباشند زیرا رقابت در دو زمینه قیمت و سرعت ساخت از بسیار زیاد شده و از اهمیت ویژهای بر خوردارند، به همین دلیل هماکنون روشهای ساخت سوله نیز تغییر کرده و از دستگاههایی…

اجزای سوله
اجزای سوله سولهها دارای اجزای مشخص و تعریف شدهای هستند، هر قسمت از سوله توسط مهندسین محاسب جزء به جزء محاسبه و طراحی میگردد. بخشی از مشخصترین اجزاء سوله به شرح زیر میباشد: قاب خمشی با تکیه گاه ساده یا گیردار شامل ستونها خرپاها یا رفترها مهارهای طولی که عموماً به صورت قوطی با لوله…

جرثقیل در سوله
جرثقیل: بایستی نوع پل جرثقیل (تک پل یا دو پل) در ابتدا مشخص گردد. چون این گزینه به سه عامل مربوط میشود: یکی فاصله چرخهای راهبر پل، دوم وزن پل و سوم محل حرکت ارابه که در حالت تک پل زیر پل و در حالت دو پل روی آنها میباشد. لازم است پل بر اساس…

کنترل کمانشهای موضعی در سوله
کنترل کمانشهای موضعی: طبق آییننامه فولاد ایران و سایرمراجع بینالمللی لازم است علاوه بر کنترل تنش در اعضای سازهای فولادی که از تیر ورق ساخته میشوند. نسبتهای عرض به ضخامت نیز برای بال و جان اعضا از حدود مشخصی تجاوز نکند تا از کمانش موضعی جلوگیری گردد. به نظر میرسد با کاهش تنش موجود به…

لزوم کاربرد شناژهای رابط در عرض سوله
لزوم کاربرد شناژهای رابط در عرض سوله: اگرچه مورد خاصی در مورد اتصال عرضی فونداسیونهای منفرد سوله درعرض در آییننامهها ذکر نشده اما به برخی از محاسن که در ذیل میآید مهندسان را ترغیب میکند که به صورت دو در میان یا سه در میان از این کمربندها استفاده کنند: الف- این کلافها به عنوان…

اثر دیوارهای جانبی سوله
اثر دیوارهای جانبی سوله: ۱. در واقعیت دیوارها مهارکننده جانبی ستونهای سوله و نگهدارنده سوله در مقابل باد هستند. هرچند در تئوری ما فرض میکنیم که بار باد از دیوار به سوله منتقل میشود. اما در واقع دیوار خود به تنهایی بار باد را تحمل میکند و آن را به زمین منتقل میکند و اصولاً…

گیرداری فونداسیون سوله
گیرداری فونداسیون: ۱. اصولاً هیچ دیتایلی برای فونداسیون صرفاً مفصلی و گیردار نیست. ۲. چگونگی اعمال گیرداری نسبی در فایل و دتایل اجرایی آن نیاز به تحقیق دارد مثلاً نمیتوان گفت چه اتصالی ۲۵٪گیرداری دارد. اما در کل میتوان گفت هر اتصالی حداقل ۱۰٪ گیرداری را دارد که از ظرفیت آن میتوان برای کنترل جابجایی…